Referenciák - Segítséggel Jó Szívvel Közhasznú Alapítvány :: alapítvány, közhasznú, beteggyerekek, kórház, adomány, segély, támogatás
Referenciák

Hálával és tisztelettel mondunk köszönetet az adományokért. A Magyarországon élő legrászorultabb rétegeket segítette ezzel. Kiemelten gondolunk itt a beteg gyerekekre. Ha megvételre kerülhet egy gép, ami életeket ment, ennek ön is részesévé vált felajánlásával.

Még egyszer köszönjük a nemes célok támogatását.

Ön segített, hogy segíthessünk!

2015 jnauár 1.- június 30.

760000 forinttal járultunk hozzá beteg gyerekek kezeléséhez.

Márius 21.én Tiszabezdéd, tavasz köszöntő családi nap megrendezése 600000 ft értékben.

Május 29. Gyermeknapi rendezvény 100000 értékben.

Június 7.én Zuglói Nemzetiségi Roma Önkormányzat Családi napját 300000 ft értékben támogattuk.

Közhaszúsági jelentés:

2014. január - december

Rászoruló családok támogatása 800.000 Ft.

Országos Vakok Iskoláját 561.865 Ft értékben támogattuk.

Alapítványunk támogatói segítségével Bonivárt Vivien 850.000 Ft támogatásban részesült.

Mikulás ünnepség: https://www.youtube.com/watch?v=WkbrGeS5D50

2013

2013-ban Alapítványunk az Önök segítségével több mint 3.800.000 ft értékben nyújtott támogatást.

Köszönjük Önöknek !

Képek :

2013.december 19.

Alapítványunk a Vakok iskoláját 94.250 ft értékben támogatta.

2013.december 6

Szinyei Merse Pál Gimnázium 11/b osztály közhasznú munka keretében segítette alapítványunk munkáját.

Alapítványunk mikulás ünnepséget rendezett a Tücsöktanya óvodában 59.200 ft értékben.

Alapítványunk mikulás ünnepséget rendezett a Madarász utcai gyermekkorházban 192.000 ft értékben.

2013.december

Alapítványunk 320.000 ft értékben támogatott rászoruló családokat.

2013.november 29-én

Bonivárt Vivien alapítványunk segítségével 500.000 ft támogatásban részesült.

2013.november 25.

Alapítványunk 198.363 ft értékben támogatta a vakok iskoláját.

2013.november

Alapítványunk 350.000ft értékben támogatott rászoruló családokat.

2013.október

Október hónapban 260.000 ft értékben adományozott rászoruló családok részére.

2013.október.18.

Alapítványunk 120.000-ft értékben támogatta a vakok iskoláját.

2013.szeptember.

Szeptember hónapban 382.630 ft értékben adományozott rászoruló családok részére illetve Bonivárt Vivien gyógykezeléséhez 50.000 ft-al járultunk hozzá.

2013.augusztus.

Augusztus hónapban 340.000 ft adományozott rászoruló családok részére.

2013. július 15. Martinovits Tamásné

A mai napon Alapítványunk 20.000 Ft (azaz, Húszezer) értékű segítségnyújtást adott át a támogatottnak.

2013. július 15. Báriné Patai Tímea

2013. július 9. Füleki József és családja

A mai napon 150.000 Ft (azaz, Százötvenezer) értékben adományozott alapítványunk a rászoruló család számára.

2013. június 17. Füleki József és családja

A mai napon 40.000 Ft (azaz, Negyvenezer) értékben adományozott alapítványunk a rászoruló család részére.

2013. április 9. "Szól a szív..." Alapítvány

A mai napon a "Szól a szív..." Alapítványt (székhely: 1146 Bp. Ajtósi Dürer sor 39.) és a velük kapcsolatban álló gyermekeket 150.000 Ft (azaz, százötvenezer) értékű adománnyal segítettük.

2013. április 8. Danó Mihályné

A mai napon 25.000 Ft (azaz, huszonötezer) értékben segítettük Danó MIhályné és családja mindennapjait.

2013. április 4. Vakok Általános Iskolája, Óvodája, Speciális Szakiskolája

A mai napon 100.000 Ft (azaz, százezer) értékű élelmiszeradománnyal segítettük a bent tanuló gyermekek mindennapjait.

2013. április 4. Báriné Patai Tímea

A mai napon 75.000 Ft (azaz, ötvenezer) értékben segítettük, a mindennapok könnyebbétételében

2013. március 12. Vakok Általános Iskolája, Óvodája, Speciális Szakiskolája

A mai napon 140.000 Ft (azaz, száznegyvenezer) értékű tisztítószereket adtunk át a Vakok Iskolájának.

2013. február 18. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Révay György Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium, Pedagógiai Szakszolgálat és Gyerekotthon

A mai napon 300.000 Ft (azaz, Háromszázezer) értékű adománnyal láttuk el a Gyermekotthont, informatikai hálózatuk fejlesztése céljából.

2012. december 6. Mikulás-nap a Madarász utcai Gyermekkórházban

A mikulás segítségünkkel ebben az évben is meglátogatta a kis beteg gyermekeket a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegén, akiknek különböző ajándékokat adott át 150.000 forint (azaz százötvenezer forint) értékben.

2012. szeptember 21. CAT Otthon Nonprofit Kft. Idősek Otthona

Az intézmény dolgozóinak munkájának megkönnyítése érdekében a mai napon átadtunk egy háztartási mosógépet számukra, mellyel ezentúl gazdaságosabban tudják az ott lakók kényelmi igényeit kiszolgálni.

2012. augusztus 14. Harmónia Rehabilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthon

A mai napon átadtunk a Harmónia Rehabilitációs Intézetnek nagyobb értékű természetbeni segítségnyújtást, mely tartalmazott 8 rúd Pick csemegeszalámit, 50 liter mosogatószert, illetve 4500 filter Pickwick teát, mellyel próbáltunk hozzájárulni az otthon mindennapjainak megkönnyebbítéséhez.

2012. július 24. Gyermekkor Alapítvány

Idén júliusban a Gyermekkor Alapítvány számára átadtunk 200 doboznyi tea adományt, melyek mindegyike 1500 teafiltert tartalmaz. Ezzel az adománnyal szerettük volna segíteni munkájukat, így könnyíteni tudjuk a gyermekek élelmezését a Madarász utcai gyermekkórházban.

2012. június 29. Vakok Állami Intézete

A mai napon átadtunk a Vakok Állami Intézetének közel 1.500.000 Ft (egymillió-ötszázezer forint) értékű természetbeni adományt, amely nagy mértékben megkönnyíti a bentlakók életét, étkeztetését.

2011. december 23. Madarász utcai Gyermekkórház

Az ünnepeket megelező utolsó munkanapon átadásra került a Madarász utca Gyermekkórház számára egy Philips M3140A típusú információs központ, melynek értéke 1.536.250 forint (azaz egymillió-ötszázharminchatezer-kétszázötven forint). Ez a berendezés mostantól a csecsemő osztály zavartalan működését fogja segíteni.

2011. december 15. Madarász utcai Gyermekkórház

A mai napon átadtunk a Madarász utcai Gyermekkórház javára 4 db asztali számítógépet, amely nagy mértékben megkönnyíti munkájukat.

2011. december 7. Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványa

A Szegedi Újszülött és Koraszülött Mentőszolgálata alapítványának  utaltunk 300.000 forintot, amely nagy segítséget nyújt nekik a koraszülött életmentésben.

2011. december 6. Mikulás ünnepség

A mikulás segítségünkkel idén is meglátogatta a kis beteg gyermekeket a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegén, akik közt különböző ajándékokat osztott szét 80.000 forint (azaz nyolcvanezer) értékben.

2011. december 6. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Oktató Kórház

A mai napon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Oktató Kórház részére 100.000 forint értékű felnőtt pelenkát adtunk át.

2011. november 28. Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete

A mai napon átadtuk a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete számára a köszönő levélben található eszközöket, melyek együttes értéke közel 300.000 forint (azaz háromszázezer)

2011. október 25. Budai Bocsok

A mai napon átutaltunk a Budai Bocsok Jégkorong Egyesület javára 200.000 forint (azaz kétszázezer) támogatást, melyet egy sporrendezvény megrendezésére fognak fordítani.

2011. október 25. Szent István kórház

A mai napon átadtunk a Szent István 80 zacskó 75 grammos Chio Kornspitz "sós sütemény" (melynek értéke 25.000 Ft, azaz huszonötezer forint).

2011. október 4. Fülöp Alexandra

Egy egyszeri pénzbeli támogatással (160.000 Ft, azaz százhatvanezer forint) nyújtottunk segítséget Fülöp Alexandrának.

2011. október 4. Medve Szimonetta

Egy egyszeri pénzbeli támogatással (160.000 Ft, azaz százhatvanezer forint) nyújtottunk segítséget Medve Szimonettának.

2011. október 4. Péter Gergő

Egy egyszeri pénzbeli támogatással (160.000 Ft, azaz százhatvanezer forint) nyújtottunk segítséget Péter Gergőnek.

2011. szeptember 28. Szeles Tibor

Egy egyszeri pénzbeli támogatással (120.000 Ft, azaz százhúszezer forint) nyújtottunk segítséget Szeles Tibornak.

2011. szeptember 15.Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Oktató Kórház

A mai napon alapítványunk átadta a régen várt őrzőmonitort, melyet a kórház Urulógiai Osztályán helyeztek el.

2011. szeptember 08.Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részleg

Egy egyszeri természetbeni támogatással (melynek értéke 50.000 Ft, azaz ötvenezer forint) nyújtottunk segítség, mely tartalmaz 100 csomag 200 grammos Ziegler Kakaós Tejparányt, illetve 100 csomag 500 grammos Ziegler Delicatesse-t.

2011. szeptember 06.Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részleg

Egy egyszeri természetbeni támogatással nyújtottunk segítséget. A mai napon 45 kg almát adtunk át a kórház betegeinek.

2011. augusztus 25.Szent István Kórház

A mai napon Alapítványunk átadta a Szent István Kórház Belgyógyászati Osztályának az új EKG készüléket (melynek értéke 560.000 Ft, azaz ötszázhatvanezer forint), melyet azonnal munkába is állítottak valamennyi dolgozó nagy megelégedésére. Ezzel egy nagyon régi vágyat teljesítettünk.

2011. augusztus 24.Budai Bocsok Jégkorong Sport Egyesület

A mai napon átadtunk a Budai Bocsok Jégkorong Sport Egyesületnek 100 zacskó 85 grammos Chio Chipset (melynek értéke 40.000 Ft, azaz negyvenezer forint).

2011. augusztus 04.Szabó Ádám

Egy egyszeri adománnyal (melynek értéke 20.000 Ft, azaz húszezer forint) nyújtottunk segítséget Szabó Ádám tartósan fogyatékos gyermeknek.

2011. június 17.Heim Pál Gyermekkórház

Köszönő Levél

2011. május 23.XV. Ker. Egyesített Szociális Intézmény - Fejlesztő Gondozó Központ

2011.02.14-től 2011.05.27.-ig folyamatos anyagi illetve természetbeni segítségnyújtással támogattuk, azonban sajnálattal kell közöljük, hogy alapítványunk jelenlegi anyagi helyzete úgy alakult, hogy nem áll módjában tovább támogatást nyújtani a XV. Ker. Egyesített Szociális Intézmény - Fejlesztő Gondozó Központot.

2011. május 17.Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részleg

Egy egyszeri természetbeli segítségnyújtással (melynek értéke 60.000 Ft, azaz hatvanezer forint) nyújtottunk segítséget, amely tartalmaz 1 csomag "Pampers Simply Dry" pelenkát, 1 csomag "Babysitter Midi" pelenkát, és 4 csomag "Baby Line" törlőkendőt. Emellett 24 csomag "Segafredo Intermezzo" pörkölt kávét, illetve 320 csomag 15 grammos "Chio Maxi Mix Gratis" chipset.

2011. április 12.XV. Ker. Egyesített Szociális Intézmény - Fejlesztő Gondozó Központ

Alapítványunk a mai napon átadta Budapest Főv. XV. Ker. Egyesített Szociális Intézmény - Fejlesztő Gondozó Központ számára egy TOPCOM hidegpárásító Aroma Humidifier 500 típusú készüléket (melynek értéke 21.000 Ft, azaz huszonegyezer forint).

Emellett alapítványunk átadott a Budapest Főv. XV. Ker. Egyesített Szociális Intézmény - Fejlesztő Gondozó Központ számára 120 db 12 grammos Chio Sós, illetve 160 db 15 grammos Maxi Mix Gratis Chips-et.

2011. március 23.Kurai Mónika és családja

Egy egyszeri pénzbeli támogatással (40.000 Ft, azaz negyvenezer forint) nyújtottunk segítséget Kurai Mónikánaknak és családjának.

2011. március 17.Szent István Kórház

Egy egyszeri természetbeni segítségnyújtással (melynek értéke 50.000 Ft, azaz ötvenezer forint) támogattuk a Szent István Kórház Belgyógyászati Osztályát, mely tartalmazott 1 darab 50 literes Olivasept fertőtlenítő és betegfürdető szert.

2011. március 17.Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részleg

Ezúton szeretnénk megköszönni, a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részleg, Belgyógyászati osztály részére ajándékozott Olivasept betegfürdető- és fertőtlenítőszert (amely 50.000 Ft, azaz ötvenezer forint értékű).

2011. március 11.Bácsi Ráhel

Egy egyszeri pénzbeli támogatással nyújtottunk segítséget (amelynek értéke 80.000 Ft, azaz nyolcvanezer forint).

2011. március 07.Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részleg

Alapítványunk megvalósította a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részleg Onkológiai szárnyában 4 kórterem klimatizálását, illetve 5 kórterem árnyékolását, melynek összértéke 3.600.000 Ft, azaz hárommillió-hatszázezer forint. Ezzel nagyban hozzájárult a benntartózkodás körülményeinek javításához.

2011. február 17.III. Ergométeres Bajnokság

középen: Schmitt Pálné Makray Katalin

Sajtóreferensünk és Makk Ádám Balázs (Pető Intézet kommunikációs vezetője)

Sajtóreferensünk és Lengyel Mónika (a legeredményesebb női versenyző)

2011. február 16.Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelő Intézete

2011.február 17-én megrendezésre kerülő III. Ergométeres Bajnokság sikeres lebonyolítását támogattuk különböző ajándéktárgyak (pólók, csokoládék, kulcstartók, stb.) adományozásával 250.000 ft, azaz kétszázötvenezer forint értékben.

2011. február 08.Sós Zoltán

Sós Zoltán és családja egyszeri anyagi segítségnyújtásban részesült (amelynek értéke 150.000 Ft, azaz százötvenezer forint). A belvíz 2011.január 14-én oly mértékben károsította sajóhídvégi házukat, hogy ezen állapot kétségessé tette további lakhatóságát.

2011. február 08.Mező Ferenc

Egy egyszeri pénzbeli hozzájárulással (20.000 Ft, azaz húszezer forint) nyújtottunk segítséget Mező Ferenc részére.

2011. február 01.Gaál-Szabó Dóra

Egy egyszeri pénzbeli támogatással (60.000 Ft, azaz hatvanezer forint) nyújtottunk segítséget Gaál-Szabó Dórának és családjának.

2011. január 31.Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája

Egy egyszeri természetbeli segítségnyújtás, mely tartalmaz 100 zacskó 25 grammos chipset.

2011. január 31.XV. Ker. Egyesített Szociális Intézmény - Fejlesztő Gondozó Központ

2011. január 25.Kindli Mihály

Egy egyszeri pénzbeli hozzájárulással (30.000 Ft, azaz harmincezer forint) nyújtottunk segítséget Kindli Mihálynak és családjának.

2011. január 12.Jakab Amira

Diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás. Diszkalkuliája sajnos rosszabbodott. Diszlexiáját tudják kezelni, fejlesztő pedagógusok foglalkoznak vele. Egyszeri anyagi segítségben részesült (25.000 Ft, azaz huszonötezer forint értékben).

2011. január 10.Kézenfogva Alapítvány - Fejlesztő Gondozó Központ

Egy egyszeri természetbeli segítségnyújtás, amely tartalmaz 5 db könyvet (Latorczainé Újházi Aranka - Álmomban is vezetek), plüssállatokat, arcfestéket, lufikat és színesceruzákat.

2010. december 22.Heim Pál Gyermekkórház

Köszönő Levél

2010. december 15.Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Készségfejlesztő tagozat

Készségfejlesztő tagozat vak gyerekeinek karácsonyi ajándékozása.

2010. december 09.Kolontár

Kolontár község vörös iszap károsultjainak 100.000 Ft, azaz százezer forint anyagi segitséget nyújtottunk.

2010. december 07.Mikulásnap

Mikulásnapi örömök a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegén. Igazán nagy örömet okozott több, mint ötven gyermeknek a csomag és sütemény (amely 30.000 Ft, azaz harmincezer forint értékű).

2010. december 01.Mohácsi Tivadar és felesége

Mohácsi Tivadar, aki 100%-os rokkant, mindkét lába amputált illetve vak, transzplantált és pachemakere van. Felesége Mohácsi Tivadarné 80%-os rokkant. Havi rendszerességű ellátásban részesülnek.

2010. november 17.Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részleg

Alapítványunk 35 csomag chipsszel (értéke 3500 Ft, azaz háromezerötszáz forint) és 544 db (272 kg) étkezési margarinnal (melynek értéke 62.532 Ft, azaz hatvankétezerötszázharminckét forint) ajándékozta meg a beteg gyerekeket.

2010.november.15.Farkas János

2010. október 06.Kolontár Önkormányzata

Kolontár község részére a mai napon átadtunk természetbeni adományt (300.000 Ft, azaz háromszázezer forint értékben) az iszap-károsultak megsegítése céljából.

2010.szeptember.08.Pinterics Petra

Egy egyszeri pénzbeli hozzájárulással (100.000 Ft, azaz százezer forint) nyújtottunk segítséget Pinterics Petrának és családjának.

2010.augusztus.20.Kovács Bence Attila

Egy egyszeri pénzbeli hozzájárulással (amelynek 60.000 Ft, azaz hatvanezer forint az értéke) nyújtottunk segítséget Kovács Bence őssejtbeültetésre váró kisfiú javára.

2010. július 22.Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány

Egyszeri támogatásként 100.000 Ft, azaz százezer forint került átutalásra.

2010. július 20.Czakó Zsuzsanna

Egyszeri segítségnyújtásként 90.000 Ft, azaz kilencvenezer forinttal támogattuk.

Lap tetejére