Tervek - Célok

A Segítséggel, Jó Szívvel Közhasznú Alapítvány 2010. július 5-én jött létre azzal a céllal, hogy a hazai kórházak, egészségügyi intézmények részére orvosi eszközöket, műszereket vásároljon, valamint anyagi és természetbeni segítségnyújtást adjon vakok és látássérültek életkörülményeinek javításához.

A Segítséggel Jó Szívvel Közhasznú Alapítvány a fenti céljai megvalósítása érdekében együtt kíván működni más civil szervezetekkel és mindazokkal, akik a fenti célokat támogatják

Az alapítvány tartós közérdekű célja:

Országosan segíteni a kórházak műszerezettségének, berendezéseinek korszerűsítését, orvosi eszközök vásárlását. Célja továbbá a vakok és látássérültek támogatása életkörülményeik javításában, társadalmi esélyegynlőségük előmozdításában. Egyszeri vagy folyamatos segítségnyújtás rászoruló családoknak, továbbá vismajor esetén történő segítségnyújtás családoknak, községeknek. Emellett egyszeri rendkívüli kiadások finanszírozása, egyéb kiadások folyamatos vagy határozott idejű, havi szintű illetve negyedéves rendszerességgel történő